Ciorba de porc

de lilik in Ciorbe, 7 Ian 2011 | 4277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr carne de porc
  • 3 morcovi(daca sunt foarte mari puneti 2)
  • 1 ceapa
  • frunze de telina
  • 200 gr circa  de rosii
  • 1 mana de taitei
  • 150 gr smantana
  • lapte(cat sa subtiem smantana)
  • patrunjel
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc:

Taiem carnea cubulete si o punem cu apa la fiert.O lasam sa dea cateva clocote,ii luam spuma si punem in oala morcovul,ceapa si telina tocate.

Cand carnea e pe jumatate fiarta adaugam rosiile decojite si taiate cubulete,apoi lasam sa fiarba.

Cand e fiarta subtiem smantana cu lapte si o punem in oala cate putin si amestecand sa nu se branzeasca,apoi punem taiteii,potrivim de sare si piper,punem patrunjel si mai lasam pana taiteii sunt fierti.

Dupa  ce stingem focul daca ne place punem putin tarhon.

TIPS-URI

1

puneti mai multi morcovi decat la alte ciorbe pt ca ia din grasime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (11)

kamy 1

07.01.2011, 15:37

buna buna

mamaieelena 1

12.01.2011, 10:05

gustoasa

lilik 1

13.01.2011, 12:08

Kamy,mamaieelena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]