Ciorba de peste

de marcela1979 in Ciorbe, 30 Mar 2011 | 9428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cap de crap mare
  • 1 ceapa alba
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia rosu
  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mai mica radacina
  • 4 cartofi
  • frunze de patrunjel
  • vegeta,piper
  • bors magic
  • leustean uscat
  • 3 rosii
  • ulei
  • bulion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Intr-o oala se pune apa la fiert,se adauga ceapa tocata ,ceapa verde si zarzavatul  tocat marunt si calit intr-un  pic de ulei.Apoi se adauga cartofii si cand s-au fiert se pune capul de peste spalat si curatat de branhii si sa lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute.Se potriveste ciorba de vegeta si piper ,se pune bors magic dupa gust,si se pun rosiile taiate feliute si bulion.Se pune frunze de patrunjel si leustean si se mai da un clocot .Se stinge focul.Si se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]