Ciorba de perisoare la Philips Multicooker

de Doinavar in Ciorbe, 18 Noi 2013 | 6376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne tocata
  • 50 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 50 g telina (optional)
  • 1 legatura leustean + patrunjel
  • 1 litru bors
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare la Philips Multicooker:

Curatati, spalati si tocati marunt legumele si verdeata (in blender). O bucata din patrunjel si morcov taiati-le feliute subtiri, pentru aspectul ciorbei. Puneti in vasul de gatit, in ulei, legumele maruntite. Din MENU selectati programul FRY, din COOKING TIME alegeti 5 minute. Scoateti apoi jumatate din legumele calite, pe care le veti folosi la perisoare, in amestec cu orezul si carnea tocata, sare si piper. Peste legumele ramase in oala, adaugati feliutele de morcov si patrunjel si 3 litri de apa fierbinte (puteti sa puneti rece, dar va dura mai mult pana fierbe). Din MENU selectati programul BOIL, iar din COOKING TIME 30 de minute, inchideti capacul si apasatiSTART.

Din compozitia de carne, formati cu mana uda perisoare nu prea mari, pe care le adaugati in ciorba dupa finalizarea programului BOIL.

Din MENU setati programul STEW, din COOKING TIME programati 30 de minute, inchideti capacul si apasati START. Cu 10 minute inainte de finalizarea programului, adaugati in ciorba borsul clocotit si dregeti gustul de sare si piper.

Cine doreste poate sa fiarba in ciorba cate o bucata de afumatura, costita, carne de rasol. Cand o serviti, adaugati in ciorba leustean tocat, smantana si ardei iute, cum va place. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare la Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu perisoare