Ciorba de perisoare cu orez

de AnyCostescu in Ciorbe, 24 Oct 2012 | 18528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 1 ou
  • condimente
  • 2 lg faina
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceasca orez
  • smantana
  • bors acru
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • o rosie decojita
  • patrunjel tocat
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu orez:

Ceapa, morcovul si rosia se taie cubulete si se calesc in putin ulei. Se umple oala cu apa aproximativ 3 litri si se lasa la fiert. Cand fierbe se pune o ceasca de orez spalat in prealabil. Intre timp se amesteca carnea cu condimente, faina, ou, usturoi si se fac perisoare cu mana umeda. Se pun in oala. Se lasa pana sunt fierte perisoarele dar si orezul, se pune bors acru dupa preferinta fiecaruia, apoi se drege cu smantana. Se orneaza cu patrunjel tocat si leustean.

Se serveste imediat :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec