Ciorba de perisoare cu carne de curcan

de Bya Ralu in Ciorbe, 19 Mai 2012 | 5105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de legume
  • 200-300 g carne tocata de curcan
  • 3 linguri bulion
  • 100 g lapte
  • 1 ou
  • vegeta,leustean,piper

Pentru perisoare:

  • 1 felie de paine
  • lapte
  • patrunjel
  • 1 ou
  • 1-2 linguri orez putin calit in ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu carne de curcan:

Morcovii si jumatate de telina se dau pe razatoarea mica,iar jumatatea de telina ramasa,ceapa alba si pastarnacul se pun la fiert in oala de ciorba.Legumele date pe razatoare se pun la calit in ulei de masline dupa care se adauga in oala de ciorba.Se pregateste carnea pentru perisoare.Se adauga intr-un castron,se pune 1 ou,putin patrunjel,piper si vegeta,si orezul calit in putin ulei de masline.se amesteca,si se pune 1 felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa.Se fac bilute.si se adauga in oala de ciorba, dupa care se mai lasa cca 30 minute.Se pune bulionul,subtiat cu laptele,si se face franjuri dintr-un ou.Se adauga patrunjelul si se serveste cu smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu telina verde si leustean