Ciorba de perisoare cu carne de curcan

de Bya Ralu in Ciorbe, 19 Mai 2012 | 5325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de legume
  • 200-300 g carne tocata de curcan
  • 3 linguri bulion
  • 100 g lapte
  • 1 ou
  • vegeta,leustean,piper

Pentru perisoare:

  • 1 felie de paine
  • lapte
  • patrunjel
  • 1 ou
  • 1-2 linguri orez putin calit in ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu carne de curcan:

Morcovii si jumatate de telina se dau pe razatoarea mica,iar jumatatea de telina ramasa,ceapa alba si pastarnacul se pun la fiert in oala de ciorba.Legumele date pe razatoare se pun la calit in ulei de masline dupa care se adauga in oala de ciorba.Se pregateste carnea pentru perisoare.Se adauga intr-un castron,se pune 1 ou,putin patrunjel,piper si vegeta,si orezul calit in putin ulei de masline.se amesteca,si se pune 1 felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa.Se fac bilute.si se adauga in oala de ciorba, dupa care se mai lasa cca 30 minute.Se pune bulionul,subtiat cu laptele,si se face franjuri dintr-un ou.Se adauga patrunjelul si se serveste cu smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]