Ciorba de perisoare

de ralu_ca in Ciorbe, 19 Ian 2014 | 4123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 100 g orez
  • 2 oua
  • 1 morcov mare
  • 3-4 buc ceapa
  • bulion
  • delikat
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • zeama de varza sau bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Am taiat morcovul rondele subtiri, iar ceapa o taiem marunt. Punem carnea tocata intr-un castron, adaugam orezul ales si ouale. Condimentam cu sare, piper, putina boia, dar si putin bulion pentru a fi mai colorate si omogenizam. Din compozitia rezultata formam perisoarele (bilute cam cat o nuca). Intr-o oala am pus putin ulei adaugam ceapa si lasa 2-3 minute la calit. Adaugam apoi morcovul, mai lasam putin sa se caleasca apoi adaugam bulionul, apa, sarea si lasam sa dea in clocot. Cand clocoteste am adaugat rand pe rand perisoarele in oala si lasam la fiert. Cand ciorbita este fiarta adaugam si zeama de varza sau borsul mai lasam sa fiarba approx 10 minute apoi stingem.

Ciorbita se serveste calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de perişoare