Ciorba de perisoare

de ralu_ca in Ciorbe, 19 Ian 2014 | 4328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 100 g orez
  • 2 oua
  • 1 morcov mare
  • 3-4 buc ceapa
  • bulion
  • delikat
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • zeama de varza sau bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Am taiat morcovul rondele subtiri, iar ceapa o taiem marunt. Punem carnea tocata intr-un castron, adaugam orezul ales si ouale. Condimentam cu sare, piper, putina boia, dar si putin bulion pentru a fi mai colorate si omogenizam. Din compozitia rezultata formam perisoarele (bilute cam cat o nuca). Intr-o oala am pus putin ulei adaugam ceapa si lasa 2-3 minute la calit. Adaugam apoi morcovul, mai lasam putin sa se caleasca apoi adaugam bulionul, apa, sarea si lasam sa dea in clocot. Cand clocoteste am adaugat rand pe rand perisoarele in oala si lasam la fiert. Cand ciorbita este fiarta adaugam si zeama de varza sau borsul mai lasam sa fiarba approx 10 minute apoi stingem.

Ciorbita se serveste calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec