Ciorba de perisoare

de andreea_angelo in Ciorbe, 11 Dec 2012 | 4235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un os (vita,porc,afumat)
  • 300 g carne tocata
  • o ceasca mare de orez
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 5 linguri de zarzavat
  • fidea
  • 1 litru de bors
  • marar
  • pantrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Punem osul la fiert, sa iasa zeama mai buna, dupa care punem ceapa tocata marunt si zarzavatul si lasam sa fiarba.

Pregatim perisoarele: carnea tocata amestecata cu orezul, oul, marar si sare. Cand e fiert zarzavatul scoatem osul si adaugam perisoarele care le dam prin ou, sa nu se sfarame. Lasam sa fiarba, iar dupa adaugam si fidea. Dupa ce s-au fiert adaugam borsul, incalzit putin inainte, sare dupa gust si dupa ce am inchis aragazul adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare, reteta gustoasa cu multe legume