Ciorba de perisoare

de ianculubita in Supe/Ciorbe, 29 Mai 2011 | 10536 vizualizari

 

Este prima data cand spun modul meu de preparare a acestei ciorbe,dar cand l-am auzit pe Horia Varlan ca este de acord(intr-o emisiune la cireasa de pe tort),am prins curaj

 

INGREDIENTE

  • 500g costita de porc
  • 500g carne tocata
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1ardei gras
  • 1ardei iute
  • 1telina mica
  • verdeata(patrunjel si telina)
  • 1l bors
  • 1cutie de rosii in bulion
  • sare,piper
  • 2linguri orez
  • 1ou
  • 2cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Costita,portionata,spalata,o pun la oparit in apa cu putina sare,pentru 5-10min;rastorn,spal carnea si oala apoi o pun din nou la fiert in apa rece;

cand incepe sa fiarba adaug zarzavatul taiat marunt(eu radacinoasele le dau pe razatoare);

dupa ce carnea este aproape fiarta adaug rosiile mixate si cartofii taiati in sferturi;

intre timp,pregatesc perisoarele: carnea o amestec cu o ceapa mica tocata foarte marunt,sare,piper,putin cimbru,2linguri de patrunjel tocat,oul,orezul,amestec bine cu mana si las compozitia deoparte;

in oala adaug borsul fiert separat iar cand incepe sa clocoteasca pun perisoarele si verdeata ;

potrivesc de gust si pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste cu orez cu legume si leustean