Ciorba de perisoare

de anomisana in Supe/Ciorbe, 24 Apr 2011 | 4043 vizualizari

 

Aceasta ciorba este una traditonala la romani, iar aceasta este versiunea mea si preferata sotului meu. Si daca tot este preferata lui, i-am pregatit-o de Sfintele Pasti.

 

INGREDIENTE

  • patrunjel radacina
  • morcov
  • ceapa
  • ardei rosu
  • telina
  • rosii
  • patrunjel verde
  • leustean
  • suc de rosii
  • bors
  • orez
  • carne tocata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

 

Am curatat legumele, le-am spalat si le-am tocat cu ajutorul robotului. Am calit doar putin ceapa, morcovul, patrunjelul radacina, telina si ardeiul rosu. Am completat cu putina apa si le-am inabusit. Intre timp am facut perisoarele din carne tocata, ceapa, orez, morcov, putin bulion. Am adaugat apa fierbinte peste legume si am adaugat perisoarele. Spre sfarsit am adaugat o mana de orez. Cand au fost fierte legumele, perisoarele si orezul, am adaugat rosiile cuburi din conserva si sucul de rosii. La sfarsit am adaugat borsul fierbinte, am mai dat un clocot,am stins focul si am adaugat patrunjelul verde si leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare