Ciorba de perisoare (2)

de kamy in Ciorbe, 14 Iun 2011 | 5059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr.carne tocata amestec
  • 1 canita orez
  • 2 oua
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 3 cepe verzi
  • 3 rosii
  • 500 ml.lapte
  • bors
  • leustean
  • marar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare (2):

Orezul se spala in mai multe ape,se scurge si se amesteca cu carnea tocata.Se condimenteaza cu sare si piper,se adauga cele doua albusuri,se pune marar sau patrunjel verde si se amesteca bine.Se da la rece.

Punem 2-3 ling.ulei intr-o oala, calim putin morcovii si telina taiate cubulete si punem apa.Cand fierbe apa,formam cu mana uda perisoarele si le punem in ciorba pe rand,iar cand terminam cu ele,punem ceapa verde,ardeiul,rosiile  si o mana de orez(spalat si scurs).

Spumam cat e nevoie.

Cand perisoarele sunt aproape fierte,se adauga borsul fiert,sare si piper dupa gust.Mai lasam sa fiarba 5-10 min.Oprim focul.Batem bine galbenusurile cu o ling.de otet de la tarhon si adaugam laptele.Luam ciorba fierbinte cu polonicul,punem peste galbenusurile cu lapte,amestecam bine,pana le aducem la temperatura ciorbei,dupa care turnam compozitia in ciorba.Adaugam leusteanul.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]