ciorba de omleta

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 7 Apr 2010 | 13170 vizualizari

 

nici nu va puteti inchipui ce buna e! prima data cand am mancat nu mi sa zic ce ciorba e,probabil nu as fi gustat,dar dupa ce am gustat..............am cerut reteta,e grozava

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 capatana de usturoi
  • 1/2 ardei rosu gras
  • patrunjel verde
  • 250 g smanatana
  • putina vegeta(delicat)
  • sare
  • 2 cani de bors de casa
  • putin sare de lamaie-daca vreit si mai acrisoara ciorba
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciorba de omleta:

Se prepara omleta din 10 albusuri si 8 galbenusuri (2 raman pnetru final la dres cu smantana) se ameteca bine cu putin sare apoi se pune ardeiul rosu taiat cubulete si patrunjel verde tocata si se coc 2 omlete in tigaie cu capac ,dupa care se intorc pe capac si se coc si pe partea cealalata si apoi ce a de a 2 omleta la fel,iar dupa ce s-a racit se taie cubulete si se pune in apa care fierbe deja cu morcovi,patrunjelsi telina taiate bucatele si cu putina vegeta.

Se lasa sa fiarba 15 -20 minute toate impreuna apoi se pun 4-5 linguri de orez spalat si se mai lasa sa fiarba bine apoi se pune borsul si sarea de lamaie(daca va place mai acra ciorba) ,dupa care se lasa sa mai dea 2 clocote cu borsul si se stinge focul

Se lasa putin si apoi se drege cu smantana ametecata bine cu cele 2 galbenusuri

 

Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

nadina73 1

09.04.2010, 23:33

da buni pui piscos dar eu nu pun pentru pitici,te pupam dulce

DIANA B 1

20.03.2013, 10:26

Si usturoiul ?

nadina73 1

26.03.2013, 01:03

USTUROIUL SE PUNE SPRE FINAL

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de legume cu coasta de porc