Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman

de Gusti in Ciorbe, 1 Mai 2009 | 117196 vizualizari

COMENTARII (29)

camelia75 1

05.05.2013, 07:34

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 10:20

TamaraBucur 1

02.05.2018, 10:37

Cum pui carnea şi zarzavaturile la fiert in acelaai timp? Când trebuie să iei spuma lăsată de carne, iei si zarzavaturile si le arunci? Urmatoarea rețetă a aceluiaş R.A.R.e cea adevarata, cred, asta e o copie ieftina explicată greşit, intenționat sau nu ...cine ştie!

Sidy 1

11.10.2021, 06:15

E delicioasa...indiferent de comentariile rautacioase !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta cu loboda