Ciorba de legume cu parmezan

de Valclaudia in Ciorbe, 21 Feb 2016 | 3815 vizualizari

 

delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 broccoli
  • 1 ceapa medie
  • 4 cartofi
  • 4 linguri ulei de masine
  • 1/2 kg legume congelate (morcov,praz,ardei,telina,pastarnac)
  • 8-10 rosii cherry
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • 1/4 lingurita usturoi granulat
  • 3l apa
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • parmezan ras dupa gust (la servire)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu parmezan:

curatam ceapa, o spalam si o tocam.

O punem la sotat in 4 linguri ulei de masline pentru cinci minute la foc mediu.

Adaugam apoi legumele congelete si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete mici.

Punem apa in oala peste legume, sare si piper dupa gust, foaia de dafin si acoperim oala lasand ciorba sa fiarba la foc potrivit cca 30 minute.

Desprindem buchetelele de broccoli, cotorul il spalam, il curatam de partea lemnoasa apoi il dam pe razatoarea fina.

Adaugam cotorul de broccoli ras peste celelalte legume care fierb.

Dupa ce furculita patrunde usor in cubuletete de carofi adaugam buchetelele de broccoli si rosiile cherii taiate in sferturi, si mai fierbem ciorba inca 15 minute.

Oprim focul, adaugam usturoi granulat, marar si patrunjel verde si servim aceasta minunata ciorba de legume cu parmezan ras dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]