Ciorba de gulii cu perisoare afumate

de mihaelar63 in Ciorbe, 7 Iul 2015 | 8633 vizualizari

 

Ai mei stramba din nas cand vine vorba de gulii . Asa ca am fost nevoita sa imbunatatesc imaginea aceastei banale ciorbite . Am folosit carnea dintr-un carnat afumat de porc mangalita care are o consistenta mai onctuoasa .

 

INGREDIENTE

  • 1 gulie mare
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 50 gr ulei
  • 1 pahar pasata de rosii de la Cirio
  • 1 legatura mica marar verde
  • 300 gr carnat afumat de porc
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • 2 lingura patunjel tocat
  • 2 linguri orez
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gulii cu perisoare afumate:

  1. Legumele se curata si spala .
  2. Ceapa tocata marunt se pune la calit impreuna cu kapia , gulia si morcovul taiate cuburi .
  3. Sarati si adugati jumatate din marar tocat + 2 litrii apa .
  4. Se scoate carnatul afumat din membrana si se amesteca cu ou, pesmet si patrunjel .
  5. .Din aceasta compozitie formati perisoare mici pe care le puneti la fiert . Aveti grija ca zeama sa nu  clocoteasca puternic [ pentru a preintampina deformarea perisoarelor ].
  6. Adaugati orezul si fierbeti la foc mic inca 10 minute .
  7. La sfarsit dregeti gustul cu sare si piper .
  8. Acriti cu rosii pasatae sau bulion .Mai fierbeti cateva minute .
  9. Serviti ciorba cu marar si patrunjel verde .

TIPS-URI

1

Ciorba trebuie sa fiarba domol in momentul in care puneti perisoarele . Asthel acestea nu se vor deforma sau imprastia .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gulii cu perisoare afumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

miki_a 1

29.07.2015, 13:53

Tina58, ca de fiecare data, un comentariu gol si lipsit de sens, cel putin pentru mine!!! Ia pozeaza supa aia a ta sa ne dam cu parerea, ca tare mai esti mare de gura, sa vedem cum te apreciem noi! Sau ti-e frica? Aici nimeni nu este considerat inferior dar dupa cum judeci cred ca ai unele complexe! Asta se vede din comentariile tale!

mihaelar63 1

29.07.2015, 14:57

))) ca de obicei dumneaiei are treaba cu ciorbele mele .Doar cand sunt la reteta zilei . Nu-i place . Este greu sa te integrezi intr-un grup frumos ca al nostru daca nu rezonezi

miki_a 1

29.07.2015, 15:46

Miha,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui si ficatei