Ciorba de fasole cu ciolan afumat

de roxana_simona in Ciorbe, 5 Iul 2013 | 7354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • 700 gr fasole boabe
  • 3-4 linguri de zarzavat
  • tarhon
  • 1-2 linguri de sare
  • piper
  • 2-3 linguri bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan afumat:

Fasolea se lasa in apa de seara pana dimineata. Ciolanul se pune la fiert pentru timp de 1 ora 1/2, pana se desprinde carnea de pe os. Cand la jumatatea timpului se adauga fasolea scursa de apa si zarzavatul. Se lasa la fiert la foc mic. Adaugam sare si piper si tarhonul taiat marunt cu 2 linguri de zeama de la tarhon. Se pune si bulionul. Ciolanul afumat se scoate pe o farfurie ,se lasa sa se raceasca si se taie bucatele, care se pun inapoi in ciorba.

Se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu coasta afumata