Ciorba de fasole

de deyutzky in Mancaruri de post, 14 Apr 2013 | 5710 vizualizari

 

Va place? Vreti?...daca da, atunci poftiti la masa!!!:D

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole boabe
  • 500 ml bors
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 3 linguri de zarzavat de casa
  • fidea
  • sare
  • 1 lingurita cimbru
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri suc de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Fasolea se pune in apa la inmuiat si se lasa peste noapte sau minim 3 ore.

Dupa ce a stat la inmuiat se pune la fiert iar cand da primul clocot se arunca apa, se spala bine si se pune alta apa curata.

Cand incepe sa fiarba se adauga ceapa si morcovul taiate cubulete, apoi se pun cele 3 linguri de zarzavat.

Se pun cele 2 linguri de ulei, sucul de rosii, borsul, cimbrul si sare dupa gust.

Dupa ce incepe sa fiarba se pune fideaua, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic inca aprox 15 min.

Cand ciorba este gata, se inchide focul, se pune patrunjelul verde si se acopera.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]