Ciorba de cocos dreasa cu iaurt

de Bunica in Ciorbe, 8 Mai 2017 | 4921 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun decât o ciorbă preparată cu carne de la o pasăre de curte? După umila mea părere, este cea mai bună!

 

INGREDIENTE

  • spatele, gâtul și aripile de cocoș
  • 1 legătură ceapă verde (5-6 fire)
  • 1 rădăcină păstârnac
  • 1 morcov
  • 1 țelină mică
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 ouă
  • 5 linguri iaurt grecesc gras
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos dreasa cu iaurt:

Spală carnea de pasăre și pune-o la fiert, într-o oală de 5 l împreună cu 3 l apă.

Din când în când, ia spuma care se formează.

Spală legumele și taie-le mărunt.

Când încheietura aripei începe să se crape, adaugă legumele. Lasă la fiert, până carnea este fiartă.

Ia o parte ( 2 polonice) din zeamă și las-o să se răcească.

Cele 2 ouă se amestecă bine, încât gălbenușul să se amestece bine cu albusul.

Amestecă ouăle bătute cu iaurtul.

Toarnă peste acest amestec, partea de zeamă lăsată larăcit.

Totul se toarnă în oala de ciorbă, se sărează și se mai fierbe 5 minute.

La sfârșit, adaugă pătrunjelul spălat și tocat mărunt. 

Să vă fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos dreasa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana