Ciorba de ciolan de porc

de Sim0na in Ciorbe, 15 Mar 2012 | 4996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne + oase porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare (eu am avut taiat si congelat)
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei capia
  • 50 g mazare congelata
  • 100 g brocoli congelat
  • suc de rosii
  • bors
  • sare
  • delikat
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciolan de porc:

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rade si se taie rondele. Oasele se spala bine-bine. Se fierbe carnea si oasele de porc in apa cu sare, spumanadu-se bine.

Cand carnea este fiarta, se scoate, oasele se dau deoparte, carnea se taie cubulete mici. (da... stiu.. ca la copii, doar ca si eu am un "copil" mai mare care nu mananca carnea din ciorba decat asa :))) )

Zeama se strecoara (in general strecor cam toata zeama in care a fiert carne, pentru a ramane ciorba mai clara si "curata"). In zeama strecurata se pune ceapa, morcovul, pastarnacul, ardeiul si se fierbe 15-20 min. Apoi se adauga si restul legumelor congelate.

Cand toate legumele sunt aproape gata, se adauga sucul de rosii. La final se potriveste de sare, se pune borsul, iar dupa ce se opreste focul se adauga verdeata tocata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciolan de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de scarita cu paste fainoase