Ciorba cu perisoare din carne de pui

de Panacris in Ciorbe, 22 Iul 2012 | 4949 vizualizari

 

O ciorbita usoare de vara!

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 1 bucata,
  • ardei grasi portocalii 2 bucati,
  • morcovi 3 bucati,
  • gulie 1 bucata,
  • pastarnac 1 bucata mica,
  • telina 1 bucata mica,
  • varza alba dulce 1/2 bucata,
  • rosii 3 bucati,
  • sare iodata, piper poaspat macinat, boia de ardei dulce,
  • carne de pui tocata 200 g.,
  • ou 1 bucata,
  • orez 50 g.,
  • faina alba de grau 2 linguri,
  • leustean verde 2 fire,
  • patrunjel 5 fire.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare din carne de pui:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la dinstiut in putin ulei si apa. Cand a devenit translucida, se adauga ardeii curatati si taiati marunt. Intre timp se curata celelalte zarzavaturi si se dau pe razatoarea mare. Apoi se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Ciorbita se asezoneaza de sare, piper si boia, se completeaza cu apa si se lasa la fiert, la foc mediu, cca. 30 de minute neacoperit. Intre timp carnea se amesteca cu oul, orezul, putina faina, un praf de sare si piper, si se pun cu lingura. cand ciorba e aproape gata, se adauga rosiile taiate marunt, patrunjelul si telina. Dupa gustul fiecaruia se serveste cu smantana sau ardei iute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]