Ciorba cu pastai

de ella 87 in Ciorbe, 19 Mai 2019 | 2433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mai marisoara
  • 1 morcov
  • 3 cartofi
  • 300 g pastai
  • 1 tija telina
  • 1/2 ardei rosu
  • 3.5 litri apa
  • Sare
  • Piper
  • 3 linguri smantana
  • Coasta afumata
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • Leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pastai:

Taiem legumele dupa preferinte, eu le tai mai mic. Taiem coasta, sunca ce doriti afumata sa fie sa dea gust ciorbei.

Le calim putin in ulei cat sa se inmoaie usor. Adaugam apa sare si piper si lasam sa fiarba la foc mediu pana s-au fiert legumele. Gustam si din coasta carne sa fie  frageda.

Eu am folosit pastai congelate, le-am adaugat si pe ele dupa 20 min. Cartofii i-am taiat cuburi, ii punem mai spre sfarsit alaturi de bulion.

Cand totul a fiert, am pus smantana intr-un bol impreuna cu 2 polonice de zeama, am amestecat totul si am adaugat peste ciorba.

Am pus 2 linguri de otet sa dea un gust acrisor si o mana de leustean verde. 

A iesit o bunatate merge cu o ceapa verde. Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]