Ciorba acra de fasole pastai cu smantana

de Bya Ralu in Ciorbe, 30 Iul 2012 | 7984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai galbena congelata
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri smantana
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa mare alba
  • leustean,vegeta,piper alb,patrunjel uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra de fasole pastai cu smantana:

Ceapa si pastarnacul se adauga in oala de ciorba in apa la fiert. Separat intr-o tigaie se pune ulei de masline, morcovii si telina date pe razatoarea mare, se lasa sa se caleasca dupa care se adauga fasolea pastai. Se mai lasa cca 7 minute si se adauga in oala de ciorba, se condimenteaza si se lasa la fiert. Se adauga bulionul in ciorba, putin otet (sau fiecare ce are pentru acrit). Separat punem smantana si 2 polonice de ciorba fierbinte, se amesteca bine si se toarna totul in oala.

Cand e aproape gata se pune patrunjelul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra de fasole pastai cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

15.11.2012, 19:07

multumesc andreea

Krystyan Trendy 1

15.12.2013, 01:02

ce ciorbica buna

Doralinda 1

17.10.2015, 16:30

Buna Bya, o voi incerca azi ciorbica ta! de cand eram mica nu am mai mancat!!! Te pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde