Ciocolata imbracata in foietaj

de Valclaudia in Dulciuri, 30 Noi 2016 | 5810 vizualizari

 

Un desert rapid, cu foarte putine ingrediente, dar foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 280 gr. aluat foietaj din comert
  • 2 tablete de ciocolata (2x 100gr.)
  • 1 galbenus
  • 50 gr. nuca taiata grosier
  • 2 lingurite zahar tos
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata imbracata in foietaj:

Incingem cuptorul la 200 grade C. Aluatul foietaj dezghetat se desface pe masa de lucru si se imparte in 2 parti egale.

La mijlocul fiecarei bucati de aluat, asezam cate o tableta de ciocolata intreaga.

Taiem marginile aluatului fasii, apoi le petrecem peste ciocolata, imbracand ciocolata practic in aluat.

Ungem cu galbenus de ou, presaram zahar tos si nuca taiata grosier.

Dam desertul la cuptor pana devine aluatul auriu (20 min.)

Scoatem din cuptor, servim fierbinte sau lasam la racit, in functie de rabdarea celor din jur ;)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata imbracata in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]