Ciocanele lipicioase

de iolanda-elena in Pui, 22 Dec 2014 | 4898 vizualizari

 

Sunt un deliciu insist sa le incercati, va promit ca nu veti regreta.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele pui
  • 2 portocale
  • 100 ml bere
  • 4 linguri miere
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ghimbir
  • condimente pentru pui
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele lipicioase:

Asezonam ciocanelele cu condimentul pentru pui, sare si piper. prajim, doar pe jumatate, pana se rumenesc usor. Punem mierea intr-un castron si o subtiem cu otetul balsamic. Adaugam berea, cateii de usturoi pisati, sarea, piperul, ghimbirul si sucul de portocale. Turnam amestecul rezultat in tigaie, peste ciocanele. Le lasam pe foc, pana se caramelizeaza sosul din tigaie.

Noi am servit cu orez( amestecat cu 2-3 linguri de ulei masline)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele lipicioase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]