Ciocanele de pui la cuptor

de violeta30 in Pui, 5 Ian 2019 | 3481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • condimente pentru carne tocata de la Galeo
  • ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui la cuptor:

Curatam ciocanelele de pui de eventuale pene si pielitele de la capete. Le spalam, le uscam cu prosop de hartie si le punem intr-un vas. Presaram condimentele, sarea si o lingura de ulei si le amestecam bine. Asezam ciocanelele intr-un vas si le introducem la cuptor. Cand sunt bine rumenite le scoatem si le servim alaturi de salata, muraturi sau cu orez sau piure de cartofi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de gaina cu cartofi