Ciocanele de pui cu sos alb

de corina241 in Pui, 19 Ian 2011 | 9507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-6 ciocanele de pui
  • 250 g smantana 20% grasime
  • 1 ceapa micuta
  • 300 g ciuperci
  • 50ml vin alb
  • 1 legatura marar
  • condimente dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu sos alb:

Pragatim un vas care poate fi introdus in cuptor,il ungem cu unt,condimentam carnea,acoperim vasul si-l lasam la cuptor pana cand ciocanelele se patrund foarte bine.

Sosul: Taiem ceapa marunt,la fel procedam si cu ciupercile pe care le calim in putin ulei,stingem cu vin,lasam sa se evapore alcoolul si adaugam smantana amestecand pana incepe sa se ingroase si sosul capata consistenta.Verdeata se adauga la sfarsit.

Servim sosul impreuna cu carnea si salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (20)

mirela0911 1

19.01.2011, 21:02

vreau si eu dar fara marar

kamy 1

20.01.2011, 19:31

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]