Ciocanele cu cartofi la cuptor

de Bucataras Diana in Pui, 26 Mar 2018 | 3418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele de pui
  • 8-10 cartofi
  • 1 capatana usturoi
  • 400-500 g rosii cherry
  • 200 ml vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele cu cartofi la cuptor:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete.

Curatam si pisam usturoiul.

Amestecam ciocanelele cu cartofii, rosiile taiate in jumatati, usturoiul si uleiul. Asezonam cu sare, piper si cimbru dupa gust. Asezam ingredientele intr-o tava, turnam apa, apoi vinul si dam la cuptor. Lasam pana scade sosul si se rumenesc cartofii. La jumatatea timpului, intoarcem ciocanelele.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui coquelet cu cartofi la cuptor