Chiftelute picante de cartofi

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2010 | 5323 vizualizari

 

By Miha .Am facut o combinatie intre reteta lui Miha si a Nadinei.Multumesc fetelor!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 1 ceapa mare
  • 1 gogosar rosu
  • 5 catei usturoi
  • 1 ou
  • 50g unt
  • 2-3 linguri faina
  • 100g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute picante de cartofi:

Fierbem cartofii in coaja dupa care ii curatam si ii zdrobim bine,adaugam untul,smantana,oul,gogosarul taiat cubulete mici,cascavalul,usturoiul zdrobit si frunzele de patrunjel spalate si tocate marunt.Amestecam bine compozitia,potrivim de sare si piper.Cu mainile umede formam chiftelute pe care le prajim in baie de ulei incins.Cand chiftelutele s-au rumenit le scoatem cu o spumiera pe servetele pentru a elimina surplusul de ulei.Le servim calde sau reci,dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute picante de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti in staniol