Chiftelute patratoase

de cismaru_nicoleta in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2011 | 5109 vizualizari

 

Pai chiar asa...cine spune va pot fi doar rotunde????

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vita+porc tocata
  • 2 oua
  • cateva frunze rozmarin proaspat
  • sare
  • piper
  • 1 catel mare de usturoi
  • 2 lg pesmet
  • 1 ceapa rosie mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute patratoase:

Nu am masina de tocat carne,ca s-a stricat de la a 2 utilizare...deh...mi-a trebuit pe curent...

Asa ca peste carne am adaugat prima data ouale,am omogenizat bine de tot

Apoi am pus ceapa si usturoiul date prin blender,condimentele,frunzele de rozmarin maruntite si am amestecat totul bine..

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt,unt si pesmet,am asezat compozitia,era bine sa fii avut o tavita mai mica si patrata,dar am asezat-o si asa,

am presarat putin de tot cu mana si deasupra "mega chiftelei" pesmet,sa se rumeneasca si sa le faca putin crocante,si am bagat in cuptor la 200 grade pana s-a rumenit bine..

Cand s-a racit putin am taiat patratele si am servit....de aspect si un gust buuun

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute patratoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:28

apetisante

mihaelar63 1

24.11.2011, 14:50

Avangardista fata !!! Picasso in bucatarie
Ce mai spui ca economisesti timpalocat prajirii si pe deasupra sunt si mai sanatoase

Cris2711 1

23.12.2011, 19:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne si ciuperci