Chiftelute la cuptor marinate

de deyutzky in Porc, 11 Mai 2014 | 3533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftelute (aprox 30 bucati):
  • 600 g carne tocata de porc
  • 2 oua
  • 1 ceapa alba
  • 3 catei de usturoi
  • 2 felii de paine inmuiate in apa
  • marar
  • sare
  • piper
  • Sos:
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura unt
  • 1 cana suc de rosii
  • 1/2 cana de apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor marinate:

Amestecam carnea tocata cu ceapa si usturoiul date prin razatoarea mica, cu feliile de paine inmuiate in apa si scurse bine, mararul, sarea, piperul si ouale.

Cu mana umeda formam bilute din compozitia obtinuta.

Tapetam tava cuptorului cu hartie de copt si punem chiftelutele. 

Dam tava la cuptor la foc mic-mediu pana cand se rumenesc. Eu le-am lasat aprox 40-45 minute.

Cand sunt gata le adaugam in sos: intr-o tigaie topim untul si adaugam ceapa si usturoiul tocate marunt si le lasam putin la calit. Adaugam sucul de rosii, apa, sare si piper dupa gust, amestecam si lasam cateva minute la foc mic.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MOKUSKA 1

12.05.2014, 10:00

venim la masa si noi

laura_n 1

12.05.2014, 13:43

andaleee

mihaelar63 1

14.05.2014, 20:27

Ce dor imi este de chiftelute marinate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu sos de rosii