Chiftelute la cuptor in crusta din fulgi de mei

de Valclaudia in Porc, 12 Mar 2016 | 3405 vizualizari

 

delicioase :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 2 oua de casa
  • 4 felii de paine negra
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 1 lingura frunze uscate de patrunjel
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita rasa de boia dulce
  • cca 100 gr. fulgi de mei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor in crusta din fulgi de mei:

Preincalzim cuptorul la 220 grade.

Feliile de paine neagra se trec sub jet de apa rece, apoi le stoarcem bine zdrobim painea intr-un castron incapator.

Adaugam carnea de porc tocata, ouale, sare si piper dupa gust, 1 lingurita de usturoi pisat, una de boia dulce si o lingura frunze de patrunjel uscate.

Omogenizam amestecul,apoi formam chiftelutele si le trecem prin fulgi de mei.

Tapetam tava cu folie de teflon sau hartie de copt, asezam chiftelutele in tava si dupa ce le-am modelat pe toate dam tava la cuptor pentru 30-35 minute, pana se rumenesc chiftelele frumos.

Noi am servit chiftelutele cu piure de cartofi si putin sos de soia.

Au fost crocante si delicioase...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor in crusta din fulgi de mei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in vas roman