Chiftelute de pui la cuptor

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2012 | 4492 vizualizari

 

Preferate de toti si ideale pentru copii.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne tocata din piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita rasa de faina
  • patrunjel
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui la cuptor:

Se curata/spala ceapa, usturoiul si patrunjelul si se toaca marunt. Morcovul se curata si se da pe razatoarea mica.

Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu legumele, oul, sarea si faina.

Se unge o tava cu putin ulei (unt) se formeaza chiftelutele de marimea dorita si se da la cuptorul deja incins, pentru 20-25 min.

Cand sunt gata, se scot din tava si se servesc alaturi de piure de cartofi.

Dupa preferinte se pot servi ca aperitiv, cu sos, cu mazare...sau alt fel de mancare.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu legume