Chiftelute de pui

de Julie in Pui, 3 Iun 2010 | 12885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • un morcov potrivit
  • un cartof mare
  • 2 catei de usturoi
  • un ou
  • 3-4 linguri pesmet
  • patrunjel
  • marar
  • o lingura bulion
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui:

Carnea se toaca.
Morcovul si cartoful se rad si apoi se scurg bine de zeama.
Se piseaza usturoiul si se toaca marunt verdeata.
Se amesteca apoi toate ingredientele.
Condimente se pun dupa gustul fiecaruia: sare, vegeta, piper,
boia ,condiment de chiftele. 
In cazul in care compozitia a iesit prea moale mai adaugam pesmet.
Ne udam mainile cu apa si formam apoi mici chiftelute
pe care le prajim in ulei incins.

Servim cu piure de cartofi.
Alaturi putem avea o salata de spanac proaspat.

     

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui cu legume la cuptor