Chiftelute de cartofi cu spanac

de madi_marin in Mancaruri de legume, 1 Dec 2018 | 3750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 100 g spanac congelat
  • 100 g brânză tare de oaie
  • piper
  • 1 legătură de mărar proaspăt
  • 1 ou
  • 1 căţel mare de usturoi
  • 2 linguri cu făină
  • ulei pentru prăjit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu spanac:

Cartofii se curăţă, se spală şi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari.

Se scurg bine de zeamă şi se amestecă cu spanacul decongelat şi scurs şi el, brânza rasă, oul, usturoiul ras fin,un praf de piper, făina şi mărarul tocat.

Se pune ulei la încins şi se formează cu lingura chifteluţe care se pun la prăjit la foc potrivit.

Se rumenesc pe ambele părţi, apoi se scot la scurs pe şervete de hârtie.

Se servesc simple, cu lămâie sau cu sos la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu smantana si cascaval