Chiftelute de cartofi cu salsa boscaiola

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2010 | 5052 vizualizari

 

boscaiola este un sos de ciuperci foarte gustos care se poate folosi la orice tip de friptura, sandwich-uri, tartine, chiftele....cam la orice...

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi potriviti
  • 1 ou
  • 50 g parmezan ras
  • 1 catel d eusturoi pisat
  • patrunjel verde
  • 2 lg de pesmet
  • sare, piper
  • salsa boscaiola
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu salsa boscaiola:

se curata cartofii si se dau pe razatoarea mica, se scurg bine de suc. se adauga un ou, usturoiul pisat , branza, pesmetul , sare, piper si s eamesteca f bine, se adauga si patrunjel verde taiat marunt. se prajesc in ulei fff bine, tot invartindu-se pe toate partile.

 se servesc calde cu sos boscaiola. pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu salsa boscaiola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]