Chiftelute cu sos

de Ina in Mancaruri cu carne, 2 Mai 2010 | 7366 vizualizari

 

Gust usor acrisor.

 

INGREDIENTE

  • chiftele de carne cu cartof - 10 bucati
  • o ceapa
  • 6-7 catei de usturoi ( o capatana mai mare)
  • o cutie cu rosii decojite in bulion
  • 3-4 linguri cu ulei
  • sare, delikatvg
  • o lingurita rasa cu piper boabe
  • 2 foi de dafin
  • patrunjel, marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos:

    Cepa si usturoiul taiate fasii fine se calesc in 3-4 linguri de ulei si putina apa . Cand devin aurii, se adauga rosiile tocate marunt , delikatul sau sarea, foile de dafin si piperul si o cana cu apa fierbinte. Se lasa sa dea cateva clocote si se adauga chiftelele preparate ca in reteta precedenta.( http://www.bucataras.ro/retete/6842/chiftelute-cu-carne-si-cartofi.html ) .

    Dupa ce mai dau cateva clocote se stinge flacara si se adauga patrunjel si/sau marar verde, tocate marunt. Se acopera oala si se mai lasa 10 minute cu capacul pus inainte ca mancarea sa fie servita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 17:50

nu, ca el nu prea se da in vant dupa ele , asa ca tot eu o sa vin............vrei ,nu vrei vin eu.....si lasa nu te mai rusina..............

Ina 1

03.05.2010, 19:27

Pai nu de tine ma rusinez

Ina 1

03.05.2010, 19:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc la grătar pe pat de legume verzi, cu morcovi și roșii