Chiftele umplute cu mozzarella in sos de rosii

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 1 Noi 2016 | 3404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura lapte
  • 35 grame pesmet
  • 350 grame carne tocata de porc
  • 350 grame carne tocata de vita
  • 4 catei de usturoi
  • 12 bocconcini (mini mozzarella)
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 800 grame rosii in bulion
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 lingurite otet din vin rosu
  • Parmezan pentru servit
  • frunze proaspete de busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele umplute cu mozzarella in sos de rosii:

Se amesteca carnea cu 2 catei de usturoi pisati, sare, piper, pesmetul si laptele pana devine o compozitie omogena. Se imparte carnea in 12 parti, se modeleaza in bile, iar in centrul fiecareia se aseaza o bucata de mozzarella, avand grija ca aceasta sa fie complet acoperita de carne. 

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc chiftelele cateva minute, pana devin aurii. Nu este necesar sa fie gatite complet. 

Se adauga apoi rosiile in bulion, restul de usturoi, sare, piper, zaharul si otetul, se amesteca, se acopera cu un capac si se lasa 10-15 minute, pana cand sosul s-a ingrosat, iar chiftelele sunt gatite complet. 

Se servesc cu Parmezan ras si frunze de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele umplute cu mozzarella in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura pentru Mos Craciun