Chiftele marinate

de MonaMimi in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2013 | 3951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ou
  • pesmet
  • boia
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • sos:
  • 500 ml bulion
  • 1 lingura faina
  • 2 cepe
  • 2-3 foi dafin
  • usturoi
  • sare,piper
  • 1/2 cana apa
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele marinate:

Pentru chiftele - tocam cat mai marunt ceapa si o amestecam cu carnea tocata,usturoiul pisat ,oul batut, pesmet ,sare ,piper si boia dupa gust.

Forman chiftelute pe care le prajim in ulei incins.

Pregatim sosul :tocam marunt ceapa si o calim  putin in 2 linguri de ulei,adaugam apa si lasam sa fiarba 10 minute.Bulionul il amestecam cu 1 lingura de faina si il adaugam peste ceapa, punem condimentele si usturoiul apoi chiftelele si lasam sa fiarba 10 minute amestecand mereu sa nu se arda sosul.

Servim cu ce garnitura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]