Chiftele din peste

de dantes in Peste, 7 Iun 2017 | 4939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste
  • 100 ml ulei
  • 50 g pesmet
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din peste:

Pestele se curata, se dezoseaza si se da de doua ori, prin masina de tocat carne. Se amesteca cu un ou crud, sare, piper, praf de usturoi sau usturoi pisat si pesmet, se framanta totul foarte bine si se formeaza chiftelele care sunt apoi prajite, in ulei incins.

Se pot servi cu legume sotate, piure de cartofi, orez.

TIPS-URI

1

Eu am folosit merluciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste