Chiftele de pui cu fulgi de porumb

de Lau in Mancaruri cu carne, 22 Apr 2020 | 2539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui tocata (eu am folosit piept de pui)
  • 400 g fleica de porc tocata
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 oua
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 4 linguri pesmet
  • 2 oua
  • 500 g fulgi de porumb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu fulgi de porumb:

Intr-un bol amestecam carnea de pui cu carnea de porc.

Ceapa, usturoiul, mararul le tocam marunt (eu am folosit robotul de bucatarie)

Adaugam peste carne impreuna cu cele 3 oua batute putin,pesmetul si condimente dupa gust.

Amestecam pana ce se omogenizeaza si dam la rece 30 min.

Intre timp maruntim fulgi de porumb cu robotul.

Cu mainele umede formam chiftele  de marimea unei nuci mai mari.

Trecem chiftelele prin cele 2 oua batute cu un praf de sare dupa care le tavalim prin fulgi de porumb.

Le prajim in ulei incins pe ambele parti pana ce se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui