Chiftele de pui

de Dea_Dea in Pui, 4 Apr 2013 | 3391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de pui
  • o legatura de usturoi verde
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui:

Carnea tocata se pune intr-un castron,  paine se pune la inmuiat.

Usturoiul se toaca si se pune peste carne, se pune painea stoarsa si se omogenizeaza.

Se pune aou si se condimenteaza cu sare si piper.

Se incinge uleiul si se fac cu mana chiftelute si se pun la prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
chiftelute de pui in aluat