Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi in Mancaruri cu carne, 21 Oct 2021 | 3511 vizualizari

 

Pentru ca am avut in meniu zilele trecute orez cu piept de pui, din ce a mai ramas pentru a doua zi am preparat aceste delicioase chiftele.
Reteta de orez cu piept de pui o gasiti AICI.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr orez cu legume
  • 250 gr friptura de pui
  • 2 oua
  • 200 gr pesmet
  • 200 ml ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de orez cu piept de pui:

Incepem prin a toca marunt carnea de pui și a o amesteca cu orezul preparat cu legume, anterior.

Apoi adaugam 2 oua mari si omogenizam bine amestecul de ingrediente.

Punem pesmetul intr-un bol, sau pe o tava. Luam cu lingura din compozitia de orez cu carne și formam chiftele pe care le tavalim bine prin pesmet.

Punem tigaia cu ulei la incins si scufundam chiftelele de orez cu pui in ea. Le rumenim frumos, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta.

Apoi le scoatem pe un platou si le putem servi cu legume si branzeturi, sau cu diferite sosuri.

Sunt tare gustoase!

 

TIPS-URI

1

Chiftelele de orez nu necesita prajire indelungata, se rumenesc la foc de intensitate mai mare;

2

In functie de gustul orezului preparat anterior, compozitia de chiftele se mai poate asezona cu condimentele preferate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de orez cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu