Chiftele de cartofi

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2011 | 7505 vizualizari

 

Chiar nu mai facusem demult niste chiftele de cartofi...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • condimente pentru chiftele
  • 2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cartofi:

se curata cartofii si se spala

se dau prin razatoare (ochiul mic),dupa care se scurg bine de apa

morcovii se curata si se dau prin razatoare

se curata usturoiul si se piseaza

se adauga patrunjelul tocat si restul ingredientelor,amestecam bine

ne udam mana si formam chiftelele,le prajim in uleiul incalzit pe ambele parti,

le scoatem pe un prosop absorbant

Chiftelele de cartofi se servesc calde sau reci, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftele (fara ulei)