Chiftele coapte

de adinaciosescu in Porc, 13 Aug 2011 | 4654 vizualizari

 

Chiftelele coapte sunt grozave la gust si mult mai usoare decat cele fripte.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata porc
  • 2-3 felii de paine
  • 1 ou
  • sare 
  • piper
  • vegeta
  • usturoi cam o capatana
  • facultativ verdeata tocata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele coapte:

Amesteci carnea  cu oul cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine,condimentele,verdeata,apoi formezi chiftelele in forma dorita,le asezi in tava tapetata cu hartie de copt,dai la cuptor pana se rumenesc pe o parte,le intorci pe cealalta parte.

Sumt buuuuune buuuune. 

TIPS-URI

1

poti inlocui painea inmuiata cu pesmet

2

poti folosi si carne in amestec sau chiar pui,curcan

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galuste de cartofi cu carne in sos de rosii si smantana