Cheesecake

de gaby_gabytza in Torturi, 17 Mar 2013 | 3532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 300 g biscuiti
  • 2 linguri zahar pudra
  • 200 g margarina
  • 1 esenta rom
  • umplutura
  • 400 g branza
  • 200 g zahar
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri compot visine
  • 3 oua
  • 150 ml smantana
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • praf de sare
  • glazura
  • 7 linguri apa
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingura margarina
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Topim margarina apoi o rasturnam peste biscuiti dati prin razatoare.Amestecam si adaugam esenta.Compozitia de biscuiti o intindem intr-o tava cu inel detasabil acoperita cu folie de aluminiu .

Mixam branza cu zaharul adaugand treptat ouale pana devine o crema.Apoi adaugam plicurile de zahar vanilat,compotul si smantana lingura cu lingura.Mixam bine si o rasturnam peste compozitia de biscuiti.

Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea si apoi o lasam in aragaz sa se raceasca incetisor.

Intre timp pregatim glazura-topim putin margarina impreuna cu zaharul,adaugam apa si lingurile de cacao si lasam sa fiarba la foc mic pana se formeaza o crema.Apoi lasam sa se raceasca

Scoatem tava cu branza si rasturnam glazura racita deasupra.Dam la frigider cca 2 ore dupa care o scoatem din tava si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]