Chec din albusuri, cu dulceata de mure

de Bucataras Medi in Prajituri, 2 Feb 2014 | 12934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 1 cana faina
  • 1 cana zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 borcan cu dulceata de mure (sau orice alta dulceata doriti) de 400 g
  • un strop de sare
  • ulei pentru uns forma
  • faina pentru tapetat forma
  • zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri, cu dulceata de mure:

Batem albusurile cu un strop de sare si apoi adaugam treptat zaharul si aromele (esenta de vanilie si zaharul vanilat). Incorporam faina pe care am amestecat-o cu praful de copt. Amestecam bine. Ungem o forma (eu am folosit una rotunda) cu ulei si o tapetam cu faina si turnam compozitia de mai sus in ea. Turnam si dulceata si amestecam .

Preincalzim cuptorul. Dam la copt la 180 grade iar cand checul este facut (facem testul scobitorii) scoatem tava din cuptor si lasam checul sa se raceasca in ea apoi il scoatem din tava ,il pudram cu zahar pudra ,il taiem si................pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri, cu dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]