Chec cu cacao

de gaby_gabytza in Prajituri, 13 Oct 2011 | 6309 vizualizari

 

pozele sunt facute cu telefonul asa ca nu sunt de cea mai buna calitate:">

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 ml ulei
  • 600 ml iaurt natural
  • faina cat cuprinde
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

Punem intr-un bol ouale, praful de copt, zaharul si plicurile de zahar vanilat si le batem bine cu mixerul pana se face ca o pasta. Treptat adaugam iaurtul si uleiul. Apoi punem faina cat sa iasa un continut ca de pandispan. Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina si rasturnam compozitia in tava doar ca mai lasam putin continut in bol pe care il amestecam cu lingurile de cacao

Luam o lingura si incepem sa ungem deasupra cu compozitia ramasa din bol. Dam la cuptor pana cand se rumeneste. Scoatem de la cuptor si pudram cat e fierbinte deasupra cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Angelina_Elena 1

13.10.2011, 22:23

foarte bun

Kori 1

16.10.2011, 23:38

foarte bun dimineata cu lapte sau cafea

brunetica 1

16.11.2011, 15:19

da merge si la ceaiul de la ora 5

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negreasa de post cu glazura