Chec aperitiv

de diaconta in Porc, 13 Noi 2010 | 10652 vizualizari

 

Cu gandul la drobul facut de Miha,impachetat frumos in "paturica" de bacon,am facut rulada asta,tot din categoria "n-a iesit ce-am vrut"

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne tocata de porc
  • 3 fire carnati cabanos
  • 2 morcovi
  • bacon felii
  • 2 liguri pesmet
  • 3 oua
  • 2 catei de usturoi
  • ceapa verde
  • gogosar
  • condimente
  • verdeata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Carnea se condimenteaza,morcovii se fierb si cabanosul se prajeste putin.

Ouale se bat spuma si se adauga pesmetul.Se pune peste carne,impreuna cu ceapa verde ,usturoiul pisat si verdeata.Se mai condimenteaza daca este cazul.

Din feliile de bacon se face o "tesatura" pe care se aseaza jumatate din cantitatea de carne.

Peste ea asezam morcovii,carnatii si felii de gogosar.Se acopera cu restul de carne.Se "inveleste" cu baconul si se pune intr-o tava de chec unsa cu putin ulei.

Se pune in cuptorul incins pentru 50 de minute.

Se taie felii abia dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne si ciuperci