Ceafă la grătar cu salată de roşii si ceapă

de madi_marin in Porc, 31 Aug 2011 | 4598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăţi de ceafă cu os
  • condimente
  • boia
  • sare
  • piper
  • 2 roşii mari
  • 1 ceapă
  • ulei
  • pătrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafă la grătar cu salată de roşii si ceapă:

Carnea se spală, se şterge şi se unge cu ulei. Se condimentează din belşug şi se pune la fript pe grătar sau în tigaia grill.

Roşiile se spală şi se taie cubuleţe. Se amestecă cu ceapa tocată şi ea mărunt, cu ulei, sare, piper şi puţin pătrunjel.

Friptura se serveşte cu salata de roşii cu ceapă şi eventual cu piure sau cartofi prăjiţi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafă la grătar cu salată de roşii si ceapă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

madi_marin 1

06.09.2011, 17:40

diva....multumesc.....

deyutzky 1

06.09.2011, 23:14

mmmm cat de bine arata m-am asezat la masa

mihaelar63 1

06.10.2011, 17:51

Osul il las la grivei , restul iau tot

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]