Ceafa de porc prajita, cu cartofi prajiti si sos gorgonzola

de amradu in Porc, 11 Mar 2017 | 3885 vizualizari

 

A nu se consuma in exces, dauneaza grav greutatii !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 150 g branza gorgonzola
  • 20 g unt
  • 40 g smantana
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc prajita, cu cartofi prajiti si sos gorgonzola:

Se taie ceafa in felii de 1.5-2 cm grosime, se da cu sare si piper pe toate partile, se prajeste pana devine crocanta.

Cartofii se taie in fasii medii spre mari (cum ii face bunica mea) se dau cu sare, piper si pudra de usturoi si se prajesc pana devin aurii.

Intr-un ibric, se topesete untul, se adauga branza gorgonzola si se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se adauga smantana, sare si se mai lasa pe foc 1 minut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc prajita, cu cartofi prajiti si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras