- 3 kg castraveti potriviti ca marime
 
    - 500 ml otet din vin 9 grade
 
    - 200 gr zahar
 
    - sare
 
    - hrean
 
    - cimbru si marar proaspat
 
    - 3 morcovi
 
    - apa
 
    - 2 plicuri salicilat
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 2
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati traditionali:
						
    - Spalati bine castraveciorii si lasatii la scurs.
 
    - Asezati in borcane cimbru si marar proaspat, hreanul taiat bastonase si castraveciorii.
 
    - Morcovii se taie rondele si se aranjeaza printre castraveti.
 
    - Cand sunt gata asezati in borcane castravetii umpleti cu apa, dupa care goliti-o intr-o cratita.
 
    - Adaugati sare....otet...zahar dupa gust.
 
    - Lasatri sa dea cateva clocote.
 
    - La final adaugati salicilatul si amestecati bine pana se topeste.
 
    - Umpleti borcanele...sigilati-le si pastrati-le la loc racoros.
 
 
                        						TIPS-URI
						
												1
Cu aceeasi reteta puteti pune si gogonele.
 
												 
						
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati traditionali" nu uita sa-i faci un review.